چگونه عملکرد گوشی های هوشمند اندروید را بهبود ببخشیم؟

چگونه عملکرد گوشی های هوشمند اندروید را بهبود ببخشیم؟

 

چگونه عملکرد گوشی هوشمند اندرویدی خود را بهبود ببخشیم؟

ممکن است گوشی هوشمند اندرویدی شما یک دستگاه قدرتمند باشد، اما حتی دستگاه‌های قدرتمند هم می‌توانند با گذشت زمان شروع به کند شدن و کاهش عملکرد خود کنند. با این حال ترفندها و نکاتی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود عملکرد گوشی هوشمند خود از آن‌ها استفاده کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه عملکرد و سرعت گوشی هوشمند اندرویدی خود را بهبود ببخشید؟

۱. سیستم عامل اندروید خود را به‌روز کنید

به طور کلی جدیدترین نسخه‌های موجود برای سیستم عامل اندروید، شامل بهبود عملکرد خود نسبت به گذشته هستند. بنابراین توصیه می‌کنیم که همیشه گوشی خود را به‌روز نگه دارید. برای دریافت آخرین نسخه از به‌روزرسانی‌ گوشی هوشمند خود باید به بخش تنظیمات رفته و در آنجا انتشار آن را بررسی کنید.

۲. گوشی هوشمند خود هر چند وقت یکبار ریستارت کنید

با ریستارت کردن گوشی، هر فایل یا فرآیند موقتی که ممکن است باعث کند شدن سرعت گوشی شما شود پاک خواهد شد. برای راه اندازی مجدد گوشی یا ریستارت آن، می‌توانید دکمه پاور را برای چند ثانیه نگه داشته و سپس بر روی گزینه ریستارت (Restart) ضربه بزنید.

۳. مقداری از فضای ذخیره سازی گوشی خود را آزاد کنید.

یکی دیگر از دلایل کاهش عملکرد گوشی‌های هوشمند، حجم بالای و اطلاعات انبوه موجود در آن‌هاست که همین مورد باعث کم شدن فضای ذخیره‌سازی می‌شود. برای حل این موضوع نیز باید هر برنامه یا فایلی را که به آن نیاز ندارید را از حافظه داخلی خود حذف کنید. برای اینکه مشاهده کنید چه مقدار فضای ذخیره سازی برایتان دردسترس است باید به بخش تنظیمات (Settings) گوشی هوشمند اندرویدی خود رفته و پس از آن از طریق گزینه مربوط به فضای ذخیره سازی (Storage)، مقدار فضای باقی مانده را بررسی کنید.

۴. برنامه‌های بی استفاده را حذف کنید

با توجه به اینکه برنامه‌ها فضای بسیاری را از گوشی هوشمند ما درگیر می‌کنند پیشنهاد می‌کنیم اگر دیگر از برنامه‌ای استفاده نمی‌کنید، آن را حذف کنید تا برای همیشه از گوشی شما پاک شود و فضای بیشتری را در اختیارتان بگذارد. برای حذف یک برنامه نیز در ابتدا باید به بخش تنظیمات (Settings) رفته و پس از آن گزینه برنامه‌ها و اعلان‌ها (Apps & notifications) را انتخاب کنید. سپس در قسمت مشاهده همه برنامه‌ها (See all apps) بر روی برنامه‌ای که قصد دارید آن را حذف کنید ضربه بزنید و در نهایت روی گزینه لغو نصب (Uninstall) کلیک کنید تا از فضای داخلی شما پاک شود.

5. cache مربوط هر برنامه را به طور جداگانه پاک کنید

اغلب برنامه‌ها این ویژگی را دارند که فایل‌های موقت را در حافظه پنهان گوشی هوشمند شما ذخیره می‌کنند. در واقع این فایل‌ها می‌توانند به مرور زمان جمع شده و سرعت گوشی شما را کاهش دهند. برای پاک کردن حافظه پنهان یک برنامه، در ابتدا باید به بخش تنظیمات (Settings) رفته و پس از آن گزینه برنامه‌ها و اعلان‌ها (Apps & notifications) را انتخاب کنید. سپس در قسمت مشاهده همه برنامه‌ها (See all apps) بر روی برنامه‌ای که قصد دارید کش آن را پاک کنید ضربه بزنید. پس از آن گزینه Storage & cache را انتخاب کرده و سرانجام برای پاک شدن کش برنامه‌ها روی گزینه Clear cache ضربه بزنید.

6. از برنامه های Task killer استفاده کنید

اپلیکیشن‌های Task killer به شما کمک می‌کنند برنامه‌هایی که در پس زمینه در حال اجرا هستند را همگی بسته و از آن‌ها خارج شوید. عملکرد این برنامه‌ها بدین صورت است که ظرفیت رم را آزاد کرده و عملکرد گوشی هوشمند شما را بهبود می‌بخشند. اپلیکیشن‌های Task killer زیادی وجود دارند که می‌تواند از هر کدام از آن‌ها به صورت دلخواه استفاده کنید.

۷.  انیمیشن های مورد استفاده در گوشی هوشمند خود را غیرفعال کنید

همانطور که اطلاع دارید انیمیشن‌ها، گوشی هوشمند شما را از نظر بصری جذاب‌تر جلوه می‌دهند. اما باید این مورد را توجه داشته باشید که آن‌ها همچنین می‌توانند سرعت گوشی شما را به مقدار بسیاری کاهش دهند. تنها راه موجود برای افزایش عملکرد گوشی اندرویدی غیرفعال کردن انیمیشن‌ها می‎‌باشد. برای غیرفعال کردن آن باید به بخش تنظیمات (Settings) رفته و پس از آن گزینه مربوط به برنامه‌نویس‌ها (Developer options) را انتخاب کنید. در ادامه به پایین صفحه بروید و گزینه‌های مربوط به مقیاس انیمیشن پنجره (Window animation scale)، مقیاس انیمیشن انتقال (Transition animation scale) و مقیاس مدت زمان متحرک (Animator duration scale) را پیدا کنید. در نهایت هر گزینه را روی بر روی مقدار 0.5x یا 0.0x قرار دهید.

8.  گوشی خود را روت کنید

روت کردن گوشی هوشمند به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر روی سیستم عامل خود داشته باشید چراکه باعث افزایش عملکرد گوشی اندرویدی شما شده و آن را بهبود می‌بخشد. با این حال، به این نکته توجه داشته باشید که روت کردن گوشی هوشمند می‌تواند باعث باطل شدن گارانتی آن شود و در نتیجه گوشی شما در برابر بدافزارها آسیب پذیرتر می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم اگر تصمیم دارید که گوشی خود را روت کنید، حتما قبل از آن به خوبی تحقیق کرده و دستورالعمل‌های موجود را به دقت مطالعه و دنبال کنید.

9. از رام سفارشی یا همان  Custom ROM استفاده کنید

همان رام سفارشی، یک نوع از رام است که توسط شخصی مانند توسعه دهنده حرفه‌ای اندروید، دستکاری‌ و اصلاح شده و می‌تواند عملکرد و ویژگی های متنوع، بهبودیافته و جدیدی را نسبت به رام اصلی گوشی ارائه کند. امروزه کاستوم رام‌های متنوعی توسطه برنامه‌نویسان نوشته شده و در دسترس کاربران است. بنابراین می‌توانید یکی را که برای شما مناسب است، انتخاب کنید.

10. فضای ذخیره سازی گوشی خود را یکپارچه سازی کنید.

یکپارچه سازی منجر به مرتب شدن مجدد فایل‌ها به‌طوریکه همگی آن‌ها در بلوک‌های به هم پیوسته‌ای ذخیره شوند، می‌شود. از این رو یکپارچه‌ سازی باعث بهبود حافظه گوشی شما شده و به افزایش سرعت آن کمک می‌کند. بدین ترتیب می‌توانیم بگوییم که این ویژگی در افزایش عملکرد گوشی اندرویدی شما نقش به سزایی دارد. برای یکپارچه سازی فضای ذخیره سازی گوشی هوشمند خود، به آسانی می‌توانید از یک برنامه شخص ثالث یا ابزار یکپارچه سازی داخلی مربوط به گوشی خود استفاده کنید.

11. حافظه گوشی هوشمند اندرویدی خود را ارتقا دهید.

اگر گوشی شما مقدار کمی رم یا فضای ذخیره سازی داخلی دارد، مطمئنا ارتقاء اینگونه قطعات همانطور که در بالا به نقش مهم آن‌ها در افزایش سرعت گوشی اشاره کردیم، تاثیر زیادیدر بهبود عملکرد آن دارد. با این حال، باید توجه داشته باشید که ممکن است این گزینه برای همه گوشی‌ها فعال نباشد.

 و چند نکته دیگر:

  • از حالت صرفه جویی در مصرف انرژی (power-saving mode) استفاده کنید.
  • سعی کنید گوشی خود را در هر حالتی خنک نگه دارید.
  • از اجرای همزمان برنامه‌های زیاد خودداری کنید.
  • برنامه‌هایی را که استفاده نمی‌کنید، بسته و از آن‌ها خارج شوید.
  • همیشه نرم افزارهای گوشی خود را به‌روز نگه دارید.
  • برای محافظت از حریم خصوصی خود از VPN های مورد اطمینان استفاده کنید.
  • و مهم ترین نکته این است که به طور منظم از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

 

 

منبع: https://aero-tech.ir/

 

 

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.